Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Στις 25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουνε... έστω και με χρονοκαθυστέρηση!

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Στις 25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουνε... έστω και με χρονοκαθυστέρηση!
«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης
Την βεβαιότητα του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δ. Παπαδημούλης.
Ειδικότερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο twitter επαναλαμβάνει το σύνθημα του κόμματος για τις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου, «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε».
«Τελικά "25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν". Ορθό το σύνθημα, έστω και με... χρονοκαθυστέρηση. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.
Νωρίτερα ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη ότι «το εμπόριο φόβου και φανατισμού δεν πουλάει πια», υπογραμμίζοντας πως «η χώρα χρειάζεται αντιπαράθεση προγραμμάτων και συγκεκριμένων σχεδίων για το μέλλον της».
«Αυτό είναι το ζητούμενο για όλα τα κόμματα, πολύ περισσότερο γι αυτά που διεκδικούν κυβερνητικό ρόλο.
Μακριά από ένα εμπόριο φόβου, από μια επιστροφή σε κλίμα φανατισμού και μίσους που κάποιοι θέλουν να θυμίζει τη δεκαετία του ΄50.
Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει έναν δρόμο που αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, γιατί το 2015 δεν είναι πια 2012, οι πολίτες θέλουν ελπίδα και όχι φόβο» τόνισε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης