Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Γιώργο, μην σε τυφλώνει η σκοπιμότητα της στιγμής - Έκκληση προς τον Γ.Παπανδρέου

Σκανδαλίδης: Γιώργο, μην σε τυφλώνει η σκοπιμότητα της στιγμής - Έκκληση προς τον Γ.Παπανδρέου
Ανοιχτή επιστολή-έκκληση προς τον Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε ο Κώστας Σκανδαλίδης, με την οποία τον ζητά να μην διασπάσει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ
Να μην τον «τυφλώσει η σκοπιμότητα της στιγμής», καλεί τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, με «ανοιχτή επιστολή-έκκληση».
Ο Κώστας Σκανδαλίδης κάνει αναφορά στο δυσβάστακτο βάρος που κλήθηκε να σηκώσει ο πρώην πρωθυπουργός, κάτω από το οποίο δεν λύγισε, ενώ αναφέρει πως για αυτό τον λόγο του αξίζει η ιστορική δικαίωση.
Ωστόσο προειδοποιεί πως σε περίπτωση που διασπάσει την παράταξη, τότε αντί για την δικαίωση θα εισπράξει την «ηχηρή αποδοκιμασία» της ιστορίας και την «οριστική καταδίκη».
Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή-έκκληση:

«Αγαπητέ Γιώργο,
Σου μιλώ με την αγωνία ενός ανθρώπου που πάντοτε προσπαθούσε να ενώνει τα διεστώτα στην παράταξή μας.
Οι ηγεσίες υπάρχουν για να υπηρετούν την παράταξη, και η παράταξη για να υπηρετεί το συμφέρον του λαού και του τόπου.
Η παράταξη σε ανέδειξε και σε μετέτρεψε από φορέα ενός ιστορικού ονόματος σε ηγέτη της.
Και εσύ στην κρίσιμη στιγμή σήκωσες ιστορικά ένα βάρος δυσβάστακτο χωρίς να λυγίσεις.
Αυτό οφείλει να σου το αναγνωρίσει η ιστορία.
Επειδή, όμως, "τα έσχατα τιμούν τα πρώτα" δεν πρέπει να σε τυφλώσει καμία σκοπιμότητα της στιγμής.
Δεν σου αξίζει αντί τη δικαίωση που σου οφείλει η ιστορία να εισπράξεις την ηχηρή αποδοκιμασία της και την οριστική καταδίκη της.
Κώστας Σκανδαλίδης»


Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr

Υποτιμητικό για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα.
«Δεν υπάρχει θέμα διάσπασης.
Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με τα σύμβολά του, το όνομά του και το θεωρώ αδιανόητο, ένας Παπανδρέου να βρεθεί απέναντι με άλλους συνδυασμούς. Είναι λίγο οξύμωρο και το θεωρώ και ολίγον υποτιμητικό για τον ίδιο», τόνισε ο Κ. Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Real FM.
«Το τι θα κάνουμε εσωτερικά σε μια στιγμή που σήμερα είμαστε μπροστά πιθανότατα σε μια εκλογική αναμέτρηση υπαρξιακού περιεχομένου για το ΠΑΣΟΚ, όταν πρέπει να αποδείξουμε ότι συνεχίζουμε να καθοδηγούμε έστω και ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, τα πράγματα σε αυτή τη χώρα πάντα με θέση Εθνικής ευθύνης, είναι φανερό ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές. Μετά τις εκλογές εδώ είμαστε.
Δεν ευνοεί κανέναν αυτού του τύπου η αντιπαράθεση», τόνισε.
«Θα του έλεγα, ότι το όνομά του τον υποχρεώνει να είναι εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το τι θα του έλεγε, αν τον συναντούσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης