Τελευταία Νέα
Πολιτική

Guardian: Εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ η ίδια

Guardian: Εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ η ίδια
Εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε εκλογές, θα επικρατήσουν ακραίες φωνές που θέλουν να ανατρέψουν την τάξη, σύμφωνα με τον Guardian
Στην «επόμενη ημέρα» από την τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή στην Ελλάδα αναφέρεται ο Guardian, εξετάζοντας ξεχωριστά τα δύο πιθανά ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, εάν ο Σαμαράς κατορθώσει να πείσει 12 επιπλέον βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα έχει εξασφαλίσει μια τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης.
Ό Έλληνας πρωθυπουργός, παρά τις ενστάσεις του κατά της λιτότητας, δρομολόγησε τις πολιτικές που του επέβαλαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες προκειμένου να διατηρήσει της χώρα του εντός δημοσιονομικής τροχιάς.
Σε περίπτωση, όμως, που η τρίτη ψηφοφορία δεν αναδείξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, θα επικρατήσουν ακραίες φωνές που θέλουν να ανατρέψουν την τάξη, αναφέρει ο Guardian.
Και με το μήνυμα της αντίστασης να «αντηχεί» στη ευρωπαϊκή περιφέρεια του Νότου, η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ η ίδια, καταλήγει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης