Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι ΑΝΕΛ διαψεύδουν τα σενάρια συνεργασίας με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Β. Πολύδωρα

Οι ΑΝΕΛ διαψεύδουν τα σενάρια συνεργασίας με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Β. Πολύδωρα
Διάψευση από τον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, στα σενάρια για συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον Βύρωνα Πολύδωρα
(upd)«Διαψεύδουμε ως ανυπόστατα τα όσα αναγράφονται για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Βύρωνα Πολύδωρα», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Για συμφωνία συνεργασίας κάνουν λόγο πληροφορίες που θέλουν τον ανεξάρτητο βουλευτή, Βύρων Πολύδωρα, να συμπορεύεται με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Πολύδωρας κατέληξε σε συμφωνία να κατέλθει με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, συμφώνησαν να συνεργαστούν αφού ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» δεν θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.
Πάντως, στην  περίπτωση που επισημοποιηθεί η παραπάνω συνεργασία, το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα συμβεί με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είχε εκλεγεί ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

(Πρώτη ενημέρωση 18:04, 27 Δεκεμβρίου 2014)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης