Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Γιοβανόπουλος (ανεξ): Θέλω να εκλεγεί ΠτΔ – Να βρούμε τι μας ενώνει

Κ. Γιοβανόπουλος (ανεξ): Θέλω να εκλεγεί ΠτΔ – Να βρούμε τι μας ενώνει
Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε ότι θα ζυγιάσει τις όποιες προτάσεις για υποψηφιότητά στις εκλογές
«Η επιλογή μου ήταν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί αυτή είναι η άποψή μου», ανέφερε από την τηλεόραση του ANT1, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστα Γιοβανόπουλος.
Όταν κλήθηκε να απαντήσει για την αποχή του από την πρώτη εκλογική διαδικασία, ο κ. Γιοβανόπουλος, απάντησε πως «στην πρώτη διαδικασία απείχε γιατί ήθελε να καταδείξει ότι το σύστημα εκλογής ενός Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι συναινετικό», ενώ πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να πάμε με φανατισμούς, με εγωισμούς», αλλά ότι «πρέπει να βρούμε τι μας ενώνει».
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, αν θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ, να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, ανέφερε πως «θα την συγκρίνω με την πρόταση που μπορεί να μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Είμαι πολύ φρέσκος στην πολιτική, για να μπορώ να εικάζω ή να κάνω συζητήσεις», υπογράμμισε ο Κ. Γιοβανόπουλος, ενώ κατέληξε υπενθυμίζοντας πως «τα πράγματα είναι πάρα πολύ άγρια, αυτή την ώρα, για πάρα πολλούς συμπολίτες μας».

Νωρίτερα, από το ραδιόφωνο Βήμα, είχε αναφέρει πως «είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη», καθώς «δεν αποφασίζω για τον εαυτό μου ή για την οικογένειά μου, αλλά για τη χώρα.
«Έχω ωριμάσει μέσα μου και έχω κατασταλάξει τι ακριβώς πρέπει να ειπωθεί αύριο στη Βουλή, μην έχετε αμφιβολία ότι περιμένω ή συζητάω και αναμένω έστω κάποιες μακρινές αχτίδες ότι έχω προσδοκίες, για όνομα του Θεού!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης