Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 29/12 - Εφικτό να εκλεγεί ΠτΔ

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 29/12 - Εφικτό να εκλεγεί ΠτΔ
«Οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Κυβέρνηση την περασμένη Κυριακή είχαν ήδη αποτέλεσμα» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Εφικτό θεωρεί τον στόχο της συγκέντρωσης 180 ψήφων στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.
«Οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Κυβέρνηση την περασμένη Κυριακή είχαν ήδη αποτέλεσμα» τόνισε ο υφυπουργός και σημείωσε ότι «χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να φτάσουμε στο στόχο που θέλουν οι πολίτες. Κανένας δεν θέλει . Η πατρίδα δεν χρειάζεται εκλογές. Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 29. Ήδη λειτουργεί αντίστροφα και ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα από την πλευρά του κόμματος του κ. Καμμένου που μια οικογενειακή τους υπόθεση την μετέτρεψαν σε δηλητήριο για το δημόσιο βίο. Πιστεύω ότι όλοι έχουν συνείδηση ότι εκλογές σημαίνουν τρομακτικό βάρος για τους πολίτες πέραν του ότι αγνοούν τη σαφή βούληση των πολιτών, την αντίθεσή τους σε εκλογές».
Παράλληλα ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση Ευ. Βενιζέλου - Γ. Παπανδρέου στη Βουλή, λίγο πριν από την ψηφοφορία, αρκέστηκε να δώσει μόνο έναν τίτλο: «Η συνάντηση έχει έναν τίτλο 'Ενότητα παντού. Προσπάθειες ως το τέλος παντού', στο κόμμα, στην παράταξη, στη Βουλή. Αυτή είναι η εκδοχή του ΠΑΣΟΚ. Για την ώρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να συμβάλουμε όλοι στην εκλογή ΠτΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης