Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν τα βρήκαν Βενιζέλος - Παπανδρέου παρά την προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Δεν τα βρήκαν Βενιζέλος - Παπανδρέου παρά την προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
(upd)Έκτακτη συνάντηση στο παραπέντε της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν έλαβε ουσιαστικές απαντήσεις.
Ο κ. Βενιζέλος συζήτησε με τον Γιώργο Παπανδρέου το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και με ποιο τρόπο και ποια σειρά ο δεύτερος θα μετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, προκειμένου να αποφευχθεί η ανακοίνωση νέου κόμματος εκ μέρους του.
Μετά το τέλος της συνάντησης, που διήρκησε περί τα είκοσι λεπτά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκανε κανένα σχόλιο, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους «πώς πήγε το ραντεβού» αρκέστηκε να πει «όλα καλά».
Σημειώνεται ότι πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώνει νέο πολιτικό σχηματισμό στις 30 Δεκεμβρίου και μετά από ενδεχόμενη αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και με στόχο να λάβει μέρος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Στόχος του Ευ. Βενιζέλου είναι να αποτρέψει τον Γ. Παπανδρέου από τη δημιουργία νέου κόμματος για αυτό και ανέλαβε πρωτοβουλία προσέγγισης. 

Πρώτη ενημέρωση: 12:16, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης