Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουδούρης – Παραστατίδης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μας

Βουδούρης – Παραστατίδης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μας
Καταθέτουν στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής
Την άποψη ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις τους υποστήριξαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης, οι οποίοι είχαν αφήσει υπόνοιες χρηματισμού για όσους ανεξάρτητους βουλευτές είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και κατόπιν ψήφισαν ναι στον ΠτΔ.
Προσερχόμενος στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο κ.Παραστατίδης παραδέχθηκε όσον αφορά την αρχική δήλωση τους ότι υπήρξε «ατυχής διατύπωση».
«Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει» δήλωσε ο κ. Παραστατίδης, ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξε κακή ερμηνεία της δήλωσης.
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Γλέζου, ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ότι σέβεται τον κ. Γλέζο και δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του.
«Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο» υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, η κατάθεση του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Βουδούρης ζήτησε από τους βουλευτές Σπ. Λυκούδη και Χρ. Αηδόνη να ανακαλέσουν τους χυδαίους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που απέδωσαν τόσο στον ίδιο όσο και στον Θ. Παραστατίδη.
Ο κ. Βουδούρης, από το βήμα της Ολομέλειας, υποστήριξε ότι παρερμηνεύθηκαν και διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις που έκαναν από κοινού με τον κ. Παραστατίδη, με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και την υπόθεση Χαϊκάλη.
Ακόμη, υποστήριξε ότι η συνέχιση αυτής της πολιτικής αντιπαράθεσης εξυπηρετεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης και μπαίνει σφήνα στην πολιτική συμμαχιών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης