Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα παρέμβαση Κων. Μητσοτάκη - Ελπίζω ο Τσίπρας να μην ταυτιστεί με τον βούρκο

Νέα παρέμβαση Κων. Μητσοτάκη - Ελπίζω ο Τσίπρας να μην ταυτιστεί με τον βούρκο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μ. Γλέζο στον απόηχο των δηλώσεων Βουδούρη - Παραστατίδη
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανόλη Γλέζο είχε σήμερα το πρωί ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές και τις παρεμβάσεις του στο πολιτικό σκηνικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μανόλη Γλέζο για την προτροπή του προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος οι Οδυσσέας Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης, κατόπιν των δηλώσεων τους και των υπονοούμενων που άφησαν για χρηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών που αν και καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, ψήφισαν «ναι» στον ΠτΔ.
«Μανόλη, έσωσες την τιμή του πολιτικού κόσμου.
Ελπίζω ο Τσίπρας ως νέος άνθρωπος με δικαιολογημένες φιλοδοξίες δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο» φέρεται να υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Το Βήμα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έχει εξοργιστεί με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό σύστημα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κρούει συνεχώς στους συνομιλητές του τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα φέρουν στην οικονομία οι πρόωρες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης