Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ε. Κουντουρά: Δεν είναι έντιμη, ούτε καθαρή η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού

Ε. Κουντουρά: Δεν είναι έντιμη, ούτε καθαρή η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού
Για να υπάρξει συναινετικό κλίμα θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ
«Δεν είναι έντιμη και καθαρή η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού», υποστήριξε η Έλενα Κουντουρά, βουλευτής ΑΝΕΛ, από το ραδιόφωνο Στο Κόκκινο, διερωτώντας του ακροατές, «αν ήταν ειλικρινές {το σχέδιο του πρωθυπουργού} θα έρχονταν το Σάββατο με 139 πρωτοβουλίες {τροπολογίες};».
Για να υπάρξει συναινετικό κλίμα θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Η πρόσκληση του κ. Σαμαρά δεν πείθει κανέναν, φέρεται να δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, η οποία συμπλήρωσε πως «τακτοποιούν τα πάντα πριν τις εκλογές».
«Αν και λένε ότι δεν τις θέλουν, οδηγούν προς τις εκλογές», τόνισε η κ. Κουντουρά, με αφορμή το μπαράζ τροπολογιών που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες μέρες προς διαβούλευση.
«Συνεχίζουν να απαξιώνουν το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία», κατέληξε η Ε. Κουντουρά, παραπέμποντας σε καταψήφιση του Σταύρου Δήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης