Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Εσωτερική υπόθεση των ΑΝΕΛ οι καταγγελίες Χαϊκάλη

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Εσωτερική υπόθεση των ΑΝΕΛ οι καταγγελίες Χαϊκάλη
Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Την άποψη ότι οι πρόσφατες καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει για ΠτΔ είναι καθαρή υπόθεση του κόμματος του Π. Καμμένου εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφίας Βούλτεψη.
«Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον» ανέφερε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για την τρίτη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην εκλεγεί ΠτΔ.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ λέγοντας: «Ή έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ή δεν έχουμε». 
«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Με αυτή τη λογική δεν θα δούλευε η Δικαιοσύνη ποτέ. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται» και έκανε λόγο για «σαφή συμμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την υπόθεση, θέλοντας να δείξει ότι οι βουλευτές είναι αργυρώνητοι και δεν ψηφίζουν με βάση το Σύνταγμα, αλλά με βάση την τσέπη τους» υποστήριξε η κα. Βούλτεψη.
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ότι του προξενεί τρομερή εντύπωση που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υιοθετήσουν τις καταγγελίες Καμμένου – Χαϊκάλη.
«Δεν βλέπει ο Τσίπρας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός που ο Χαϊκάλης αναιρεί αυτά που κατήγγειλε και ο ένας βιντεοσκοπούσε τον άλλον;» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης αναφέροντας ότι ο Χαϊκάλης είχε δώσει 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο για να του επενδύσει με τόκο 10% το μήνα, δηλαδή 120% ετησίως, και καταγγέλλει τη Μέρκελ που μας δανείζει με 1%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης