Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει τα περί απόπειρας χρηματισμού της η Έλενα Κουντουρά (ΑΝΕΛ)

Διαψεύδει τα περί απόπειρας χρηματισμού της η Έλενα Κουντουρά (ΑΝΕΛ)
Η Έλενα Κουντουρά τόνισε ότι διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί απόπειρας δωροδοκίας της
Διαψεύδει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, τις πληροφορίες περί απόπειρας χρηματισμού της, μετά τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη.
Μιλώντας στο enikos.gr, η Έλενα Κουντουρά τόνισε ότι διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί απόπειρας δωροδοκίας της.

Tι ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr:

Τσαρουχά (ΑΝΕΛ): Επιχείρησαν να δωροδοκήσουν και την Έλενα Κουντουρά
H Ε. Κουντουρά φέρεται να είναι ο έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ που σύμφωνα με τον Π. Χαϊκάλη που επιχείρησαν να δωροδοκήσουν
Επιχείρησαν να δωροδοκήσουν και την Έλενα Κουντουρά, επίσης βουλευτή των ΑΝΕΛ, γνωστοποίησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά.
Ειδικότερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής του κόμματος που σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσέγγισε ο «μεσάζοντας» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας.
«Είναι άντρας ή γυναίκα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «γυναίκα».
Σε νεότερη ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, την ίδια την κυρία Κόλλια -Τσαρουχά ή την Έλενα Κουντουρά, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης