Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στους πολιτικούς αρχηγούς το οπτικοακουστικό υλικό για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Στους πολιτικούς αρχηγούς το οπτικοακουστικό υλικό για τις καταγγελίες Χαϊκάλη
Στη Βουλή το οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ
(upd)Στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα δοθεί το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει τις καταγγελίες των Χαϊκάλη και Καμμένου περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ για να ψηφίσει ΠτΔ.
Ειδικότερα την απόφαση αυτή πήρε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που συγκαλέστηκε εκτάκτως με εντολή του πρόεδρου της Χρήστου Μαρκογιαννάκης.
Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας παρέλαβε το υλικό, παρουσία του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και των βουλευτών Κυριάκου Βιρβιδάκη (ΝΔ), Παναγιώτη Ρήγα (ΠΑΣΟΚ), Ευάγγελου Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ), Πάρι Μουτσινά (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές), Μαρία Κόλλια (ΑΝΕΛ) και Χρήστου Κουκούτση (ΧΑ).
Μάλσιτα η Επιτροπή αποφάσισε, το υλικό αυτό να μεταφερθεί άμεσα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής και εκεί να γίνει η αναπαραγωγή του, προκειμένου, στη συνέχεια, να δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς.
Σημειώνεται ότι η Επιτροπή συγκαλείται το Σάββατο, σε νέα συνεδρίαση, προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που προέκυψαν από τις καταγγελίες Χαϊκάλη.
Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η παραδοχή εκ μέρους της βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά ότι το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής είναι μονταρισμένο.
Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι στέλνει το υλικό στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προκειμένου να το δώσει στους πολιτικούς αρχηγούς.

(Πρώτη Ενημέρωση: Παρασκευή 19/12/2014 15:26)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης