Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αυτό το σύστημα δεν θα αλλάξει μόνο του

Ποτάμι: Αυτό το σύστημα δεν θα αλλάξει μόνο του
«Τι κι αν χρεοκόπησε η χώρα; Αυτό το σύστημα δεν αλλάζει από μόνο του»
«Τι κι αν η πλειονότητα των πολιτών σιχάθηκε τα καμώματά τους;», διερωτάται το Ποτάμι, δια της εκπροσώπου Τύπου, Οντίν Λιναρδάτου, για να καταλήξει πως «αυτοί το βιολί τους».
«Υπουργοί και βουλευτές καταθέτουν τις τελευταίες ώρες βροχή από τροπολογίες κάθε είδους», αναφέρει σε κείμενό της η Ο. Λιναρδάτου, προσθέτοντας πως «είναι η συνήθης πρακτική του παλιού συστήματος κάθε φορά που μυρίζει εκλογές».
Αναφέρει, επίσης, πως πρόκειται για «πολιτικό εμπόριο με αντάλλαγμα την ελπίδα και κάποιες ψήφους που πλέον δεν έρχονται και εκείνο που μένει είναι ο αυτοεξευτελισμός».
Ωστόσο, προθέτει η ανακοίνωση, «για να μην τους αδικήσουμε βέβαια όλους, πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες τροπολογίες απαραίτητες, που τις δικαιολογεί η κοινοβουλευτική πρακτική, όμως, ακόμη και αυτές έρχονται σαν μπαλώματα και όχι σαν ολοκληρωμένες νομοθετικές προτάσεις».
«Ο κανόνας λοιπόν δεν αλλάζει.Οι μαζικές προεκλογικές τροπολογίες – οι περισσότερες βέβαια σε άσχετα νομοσχέδια – μαρτυρούν ότι κάποιοι δεν βάζουν μυαλό», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης