Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Ελάσσονος σημασίας ποιος θα είναι ΠτΔ, σημασία έχουν οι εκλογές

Π. Σκουρλέτης: Ελάσσονος σημασίας ποιος θα είναι ΠτΔ, σημασία έχουν οι εκλογές
Δεν ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ειδικού σκοπού, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος
Οι εκλογές, λόγω εθνικού συμφέροντος, είναι αυτό που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος τόνισε ότι «ελάχιστη σημασία έχει το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημασία έχει να πάμε στις εκλογές λόγω εθνικού συμφέροντος».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ασχολούμαστε με κυβέρνηση ειδικού σκοπού (…) με μόνο σκοπό τη συνέχιση της μνημονικής πολιτικής», «δεν ασχολούμαστε με αυτές τις προτάσεις» σημείωσε.
Ερωτηθείς σχετικά για την επόμενη ημέρα των εκλογών, σημείωσε ότι «την επόμενη ημέρα για πρώτη φορά από το 2010 θα συζητήσουμε αξιόπιστα με τους εταίρους μας ως κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή» και παραδέχθηκε ότι θα υπάρξουν δυσκολίες.
Κληθείς να σχολιάσει ενδεχόμενη μετεκλογική στήριξη από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «σν προσπαθήσουν να διευκολύνουν κάτι που έχει ενθαρρύνει ο λαός με την ψήφο του μακάρι να το κάνουν», ενώ επανέλαβε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διαγραφή χρέους και η ακύρωση μνημονίου, καθώς οτιδήποτε άλλο έχει αποδειχθεί επιζήμιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης