Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Σαμαράς και Βενιζέλος ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Σαμαράς και Βενιζέλος ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Την άποψη ότι Σαμαράς και Βενιζέλος ανήκουν στο παρελθόν και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος στον απόηχο της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ενόψει της συνάντησης που θα έχει σε λίγη ώρα (στις 11:00 το πρωί) με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, αναφέροντας πως η σημερινή πολιτική «έχει οδηγήσει την χώρα σε φτωχοποίηση».
Ερωτηθείς για την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «οι Έλληνες βουλευτές έδειξαν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται παρά το κλίμα τρομοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαράς», το οποίο – όπως είπε – ενισχύεται «από μερίδα των ΜΜΕ και ορισμένους δημοσιογράφους».
Παράλληλα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απέρριψε τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της σημερινής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ θα είναι σε μια κυβέρνηση με διαφορετική πολιτική που θα θέτει κόκκινες γραμμές».
Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του, ο κ.Καμμένος ανέφερε πως το κόμμα του πιέζεται δημοσκοπικά καθώς «κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ».
Αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι έμπειρος πολιτικός και ακούω τις απόψεις του με μεγάλη προσοχή».
Μάλιστα ο κ.Καμμένος έσπευσε να σημειώσει πως «εάν δεν έπεφτε το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αποστασία του Αντώνη Σαμαρά και εάν δεν αναλάμβανε τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης