Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ): Ναι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού και ορισμού ημερομηνίας εκλογών

Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ): Ναι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού και ορισμού ημερομηνίας εκλογών
Εδώ που φτάσαμε, το ΠΑΣΟΚ τα συζητά όλα προκειμένου να εκλεγεί ΠτΔ τόνισε ο κ.Γρηγοράκος
Υπέρ της εύρεσης συναινετικών λύσεων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τάσσεται ανοικτά πλέον το ΠΑΣΟΚ ύστερα από την χθεσινή αρνητική για την κυβέρνηση ψηφοφορία στη Βουλή.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λ.Γρηγοράκος πρότεινε τον σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για το χρέος καθώς και τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών.
«Εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γρηγοράκος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας, ο οποίος ζήτησε πολιτική πρωτοβουλία για κοινό εθνικό μέτωπο ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.
«Αν πάμε σε κυβέρνηση εθνική σωτηρίας αλλάζουν όλα, αλλά δεν το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε να παίξουμε με το όνομα του υποψηφίου, αυτό θα ήταν ευτελές» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ.Ρήγας, ο οποίος έβαλε και κατά της ΔΗΜΑΡ για τη στάση που τηρεί απέναντι στην προεδρική εκλογή.
«Υπάρχουν κόμματα που θα καταστούν μοιραία για τον τόπο όπως η ΔΗΜΑΡ, που προσχωρεί σε μια άλλη αντίληψη όταν ο πρόεδρος της λέει ότι πάμε σε λυτρωτικές εκλογές» ανέφερε ο κ.Ρήγας.
Σημειώνεται πως η στάση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλα τα σενάρια προκειμένου να εκλεγεί ΠτΔ, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο διεμήνυσε ότι είτε θα υπάρξουν καθαρές λύσεις είτε η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης