Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Με μεγάλη μου χαρά θα συναντήσω τον Κων. Μητσοτάκη - Βρισκόμαστε από το 1991

Καμμένος: Με μεγάλη μου χαρά θα συναντήσω τον Κων. Μητσοτάκη - Βρισκόμαστε από το 1991
Aποδέχθηκε το αίτημα για συνάντηση με τον Κων. Μητσοτάκη ο Π. Καμμένος
Με μεγάλη μου χαρά θα συναντήσω τον Κων. Μητσοτάκη, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αποδεχόμενος την πρόσκληση για συνάντηση που του απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
"Από το 1991 βρισκόμαστε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,με μεγάλη μου χαρά θα τον συναντήσω", ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους συνεργάτες του.

Τι ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr:

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για μια συνάντηση υψίστης πολιτικής σημασίας, καθώς θα πραγματοποιηθεί λίγες μόλις ώρες μετά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη σκιά του κινδύνου για πρόωρες εκλογές.
Η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Καμμένο, ενώ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του επίτιμου στην οδό Αραβαντινού.
Κατά τις πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης θέλει να συζητήσει με τον κ. Καμμένο τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως την πορεία της χώρας και την προεδρική εκλογή, καθώς και τους σοβαρούς κινδύνους που μπορούν να υπάρξουν αυτή την περίοδο σε περίπτωση αστάθειας.
Δεν αποκλείεται ο κ. Μητσοτάκης να επιχειρήσει να μεταπείσει τον Π. Καμμένο να αλλάξουν στάση οι ΑΝΕΛ και να ψηφίσουν τελικά υπέρ της εκλογής Προέδρου, προκειμένου η χώρα να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης