Τελευταία Νέα
Πολιτική

G. Zimmer (Ευρωπαϊκή Αριστερά): Σωστή η απόφαση Σαμαρά – τρόικας για την προεδρική εκλογή

G. Zimmer (Ευρωπαϊκή Αριστερά): Σωστή η απόφαση Σαμαρά – τρόικας για την προεδρική εκλογή
Χαρακτηρίζει «απελπισμένο» τον έλληνα πρωθυπουργό και σημειώνει ότι η απόφαση για επίσπευση της εκλογής ελήφθη διότι θα επιβληθούν σκληρότερα μέτρα
Σωστή χαρακτηρίζει την κοινή απόφαση Σαμαρά – τρόικας να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή η επικεφαλής της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σημειώνοντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός είναι «απελπισμένος» και έλαβε την απόφαση για εκλογές «από κοινού με την τρόικα που θέλει να επιβάλει νέα και σκληρότερα μέτρα στους Έλληνες».
Σε δηλώσεις της στο euractiv.gr, η κ. Zimmer σημειώνει χαρακτηριστικά: «Χαιρετίζω την απόφαση του κ. Σαμαρά [σ.σ. για εκλογές].
»Βλέποντας την τωρινή κατάσταση, καθίσταται πιθανό να έχουμε γενικές εκλογές σύντομα, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να πάρει τα ηνία της κυβέρνησης, να δώσει φωνή στον ελληνικό λαό και να σταματήσει τον πόνο του», υπογράμμισε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η λογική της κυβέρνησης Σαμαρά είναι να καταφέρει να εκβιάσει τα μέλη του κοινοβουλίου να ψηφίσουν υπέρ του υποψηφίου της ή «να χάσει και να κατηγορήσει τους άλλους».
«Οι ελίτ που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση πρέπει να παραδώσουν την εξουσία τους και να τελειώσουν το τωρινό αδιέξοδο», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης