Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας (υπ. Ανάπτυξης): Θα βρεθούν οι 180 για τον ΠτΔ – Δεν θα μπούμε σε περιπέτειες

Σκρέκας (υπ. Ανάπτυξης): Θα βρεθούν οι 180 για τον ΠτΔ – Δεν θα μπούμε σε περιπέτειες
Η Ελλάδα έχει αλλάξει πορεία και οι θυσίες του λαού έχουν πετύχει τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Τη βεβαιότητα του ότι θα βρεθούν τουλάχιστον 180 βουλευτές που θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.
«Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν τουλάχιστον 180 βουλευτές που θα διασφαλίσουν πως η χώρα δεν θα μπει σε περιπέτειες και δεν θα οδηγηθεί στα παλιά» ανέφερε σε δηλώσεις ο κ.Σκρέκας μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm.
Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει αλλάξει πορεία, ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν πετύχει ενώ έβαλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που τηρεί αναφορικά με την προεδρική εκλογή.
«Όποιος εκβιάζει την προσφυγή στις κάλπες με τη μη εκλογή ΠτΔ, διαπράττει ένα αδίκημα, ένα πολιτικό παράπτωμα» υπογράμμισε ο κ.Σκρέκας αναφέροντας πως εάν δεν υπάρξει συνεννόηση για την προεδρική εκλογή με τον Αλέξη Τσίπρα, θα υπάρξει σε επίπεδο βουλευτών.
Παράλληλα ο κ.Σκρέκας, αναφερόμενος στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην προτείνει πρόσωπο για το προεδρικό αξίωμα, τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει εκλογές, υπογραμμίζοντας πως «αυτό είναι εκβιασμός».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης