Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τον υποτιθέμενο διάλογο Βενιζέλου - Τσίπρα

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τον υποτιθέμενο διάλογο Βενιζέλου - Τσίπρα
Ο Ευ. Βενιζέλος φέρεται να είπε στον Τσίπρα: «Θα σε γ….νε το που θα αναλάβεις»
Τέλος στις φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη στιχομυθία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, επιχειρεί να βάλει η Χαριλάου Τρικούπη.
Ειδικότερα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν ότι ο Βενιζέλος είπε στον Τσίπρα «θα σας γα…νε με το που αναλάβεις!» κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, όπως ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Ο διάλογος που υποτίθεται πως υπήρξε ανάμεσα στους δύο ‘άνδρες ήταν ο παρακάτω:
Ε. Βενιζέλος: Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ… Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.
Ε. Βενιζέλος: Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ….νε το που θα αναλάβεις».
Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ με επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει τη συγκεκριμένη συνομιλία τονίζοντας ότι ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
«Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το περιστατικό διαψεύδουν και κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εκατέρωθεν επικοινωνία, μεταξύ των δύο Γραφείων, προκειμένου να μην υπάρξει παρεξήγηση περί στοχευμένης «διαρροής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης