Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί παραίτηση Στουρνάρα

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί παραίτηση Στουρνάρα
Ο διοικητής της ΤτΕ λειτούργησε προβοκατόρικα σε βάρος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος τόνισε ο κ. Σκουρλέτης
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κ.Σκουρλέτης χαρακτήρισε την χθεσινή παρέμβαση του κ.Στουρνάρα εμπρηστική, αναφέροντας ότι «λειτουργεί προβοκατόρικα εναντίον του εγχώριου τραπεζικού συστήματος».
«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας λειτούργησε προβοκατόρικα σε βάρος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και οι δηλώσεις του ήταν έξω από τα όρια του ρόλου του, καθώς υπέδειξε στους βουλευτές τι να κάνουν», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
O κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα και θεσμική εκτροπή του κ.Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας πως δεν κινείται ως θεσμικός παράγοντας που λειτουργεί κατευναστικά για την αγορά και το τραπεζικό σύστημα, αλλά ως ένα πολιτικό πρόσωπο.
«Κρίνεται ο ίδιος και οι ευθύνες οι προσωπικές πλέον είναι βαρύτατες» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης, τονίζοντας πως «ίσως να μην έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν είναι υπουργός οικονομικών».
Σχετικά με την επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και από το εσωτερικό, αλλά και από το εξωτερικό ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο αρχιτέκτονας του χάους».
Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτήν την τακτική πρωτοστατούν τα πρώτα στελέχη της κυβέρνησης όπως η κυβερνητική εκπρόσωπος με τις χθεσινές της δηλώσεις.
«Πρόκειται  για τυχοδιωκτισμό χωρίς προηγούμενο και ζούμε ένα ακραίο και επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού» είπε ο κ.Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας αναφορικά με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που βάλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα γυρίσουν μπούμεραγκ στην κυβέρνηση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης