Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά Moscovici - «Η Ελλάδα τελικά αποτελεί συστημικό κίνδυνο ή όχι;»

ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά Moscovici - «Η Ελλάδα τελικά αποτελεί συστημικό κίνδυνο ή όχι;»
Η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο ίδιος P. Moscovici είχε ομολογήσει ότι η Ελλάδα συνιστά συστημικό κίνδυνο
Αλλαγή στη στάση του επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων της ΕΕ, P. Moscovici καταγγέλλουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση περί Grexit.
Eιδικότερα σχολιάζοντας τη δήλωση του P. Moscovici ότι θα ήταν κρίμα για την Ελλάδα να επιστρέψει ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (Grexit) καθώς, σύμφωνα με τον επίτροπο της Κομισιόν, «έχει γίνει τόσο πολλή δουλειά από την κυβέρνηση», συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα καλούν τον ευρωπαίο Επίτροπο να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί αφήνοντας σκληρά υπονοούμενα για τη στάση του.
«Ακούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σημερινή δήλωση Moscovici περί Grexit. Παραθέτουμε τι ο ίδιος ο Μοσκοβισί δήλωνε στις 8.12.2014 στην Süddeutsche Zeitung “Η Ελλάδα χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια, αν μη τι άλλο και για να προστατευτεί η Ευρώπη”, ομολογώντας ότι η Ελλάδα συνιστά συστημικό κίνδυνο» σημειώνει η Κουμουνδούρου και τον καλεί να απαντήσει: «Τελικά τι από τα δύο ισχύει».
Σημειώνεται ότι, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό ο Moscovici ερωτηθείς εάν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της χώρας μας από το ευρώ είπε πως θα ήταν κρίμα να βρεθεί αντιμέτωπη με αυτόν τον κίνδυνο μετά από τη διαδρομή που έχει διανύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης