Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεχόμαστε τεράστιες πιέσεις για να ψηφίσουμε ΠτΔ

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεχόμαστε τεράστιες πιέσεις για να ψηφίσουμε ΠτΔ
Ο ίδιος ο Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Στην αποκάλυψη ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχονται τεράστιες πιέσεις για να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχώρησε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
«Οι πιέσεις που ασκούνται σε εμένα και στους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι τεράστιες» ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος.
«Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα. Οι πιέσεις είναι τεράστιες. Με παίρνουν τηλέφωνα διάφοροι απίθανοι τύποι, προκειμένου να μου συστήσουν ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο κ.Καμμένος.
Όπως είπε, το ίδιο συνέβη και σε ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Τους έγραψαν ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας, αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ.Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει για ΠτΔ, τόνισε ότι ελπίζει να πράξει το ίδιο και ο κ.Γιοβανόπουλος ενώ υποστήριξε ότι αυτό ζητά δημόσια και από την κα. Γιαταγάνα.
«Η κα. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», τόνισε ο κ.Καμμένος, αναφέροντας πως υπάρχουν διαρροές ότι ετοιμάζουν προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα στις επόμενες ημέρες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης