Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μωραΐτης (ΠΑΣΟΚ): Τυχοδιωκτικά μυαλά Σαμαράς, Βενιζέλος – Δεν έχει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ

Μωραΐτης (ΠΑΣΟΚ): Τυχοδιωκτικά μυαλά Σαμαράς, Βενιζέλος – Δεν έχει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ
Η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανένα στόχο της τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τους οποίους εν πολλοίς χαρακτήρισε τυχοδιώκτες για την απόφαση τους να επισπεύσουν την προεδρική εκλογή εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος πρόσκειται στο στρατόπεδο του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Μωραΐτης υποστήριξε ότι οι διαδικασίες που ακολούθησε η κυβέρνηση αποτελούν μορφή δραπέτευσης, κάνοντας λόγο για τυχοδιωκτικά μυαλά.
«Η απόφαση αυτή δεν προετοιμάστηκε καθόλου και γι' αυτό βλέπουμε τις τρεις τελευταίες ημέρες να καταρρέουν τα πάντα. Θα μπορούσε η κυβέρνηση να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα, τα οποία παρέχει η δημοκρατία μας, ώστε, αν έβλεπε το αδιέξοδο, τότε βεβαίως να πήγαινε κατευθείαν σε εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι ο ίδιος θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μωραΐτης έστρεψε τα πυρά του κατά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα. «Είμαστε η μοναδική χώρα που ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχουν συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Δεν υπάρχει εθνική συνεννόηση», επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Τους τελευταίους μήνες, ο λόγος της κυβέρνησης συριζοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε» ανέφερε ο κ. Μωραΐτης, τονίζοντας ότι αυτοί που αποφάσισαν την αριστερή παρένθεση παίζουν στα ζάρια τη χώρα.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θέατρο, ενώ βολές εξαπέλυσε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος – όπως είπε - δεν έχει πρόταση για την επόμενη μέρα.
Ο κ Μωραΐτης αφού υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρατήρησε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανέναν στόχο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης