Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος
«Προϋπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει μυαλά και να προσχωρήσει στην πολιτική μας»
Πιθανό αφήνει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος.
Ειδικότερα, το «πράσινο» στέλεχος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM", κατέστησε σαφές πως «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξει μυαλά και μπορέσει να προσχωρήσει στην πολιτική μας», τότε δύναται να υπάρξει πολιτική συμπόρευση.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε αυτό το περιθώριο συνεργασίας μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.
«Εμείς συνεργαζόμαστε βάσει κάποιων θέσεων και προγραμμάτων τα οποία καταθέτουμε, τα συζητούμε εντός της χώρας μας και τα συμφωνούμε, και τα διαπραγματευόμαστε με τους εταίρους μας. Αν δηλαδή μου λέτε να διαπραγματευτώ και να συμφωνήσω με τον κ. Τόλιο που λέει ότι θα βρούμε λεφτά στη Λατινική Αμερική, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Αν αλλάξουν μυαλά και μπορέσουν να προσχωρήσουν στην πολιτική μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τη φημολογία περί μη συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος αποσαφήνισε πως «εγώ θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά καταλαβαίνω και ακούω – και ελπίζω να διαψευστούν οι φήμες – ότι δεν θα κατέβει. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά αν έχει πάρει τέτοιες αποφάσεις ο πρώην Πρόεδρος και Πρωθυπουργός, είναι δικαίωμά του, αλλά θα τις κρίνουμε την ώρα – ελπίζω να μην τις πάρει – που θα γίνουν πράξη αυτά. Ελπίζω όμως, να μην ακούσει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, τους οποίους το μόνο που ενδιαφέρει είναι να διαλύσουν την Παράταξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης