Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Σπέρνει τον τρόμο ο Σαμαράς μήπως «τσιμπήσουν» οι ψηφοφόροι

Σκουρλέτης: Σπέρνει τον τρόμο ο Σαμαράς μήπως «τσιμπήσουν» οι ψηφοφόροι
Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θολό τοπίο, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για προσπάθεια τρομοκράτησης των ψηφοφόρων κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κινδυνολογεί και σπέρνει τον τρόμο.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός έστειλε σήμα στις αγορές, είπε "ελάτε στη χώρα μας", "κανιβαλίστε την", διότι έτσι το επιβάλλει το κομματικό μου συμφέρον», προσθέτοντας ότι το κομματικό του συμφέρον είναι «"να κινδυνολογήσω, να σπείρω τον τρόμο, τον φόβο μη τυχόν και τσιμπήσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι" και διασωθεί ο Σαμαράς για να συνεχίσει αυτή την πολιτική».
Παράλληλα, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός εξαναγκάστηκε να επισπεύσει την προεδρική εκλογή υπό τη λαϊκή κατακραυγή και τόνισε ότι αποκρύπτει ότι θα ακολουθήσουν νέα μέτρα, δημιουργώντας ένα θολό τοπίο.
Ερωτηθείς εάν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας σημείωσε ότι «θα μπούμε σε μια νέα φάση διαπραγμάτευσης όλων αυτών των ζητημάτων», σημειώνοντας ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει συνολικότερη διαπραγμάτευση και τόνισε ότι το καλύτερο σήμα προς τις αγορές είναι να έχεις βιώσιμο σχέδιο απέναντι στην κρίση και ρεαλιστικό που θα «ξεκινάει από τον πυρήνα του προβλήματος, που λέγεται κρίση χρέους στην Ελλάδα» και τόνισε ότι όταν ο πρωθυπουργός δεν το αγγίζει αυτό, «ουσιαστικά λέει ότι δεν έχω σχέδιο».
Σημείωσε ακόμη ότι στην πράξη έχει φανεί ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν λειτουργεί, προσθέτοντας ότι «στην πράξη έχει φανεί ότι οι ακραίες γερμανοκεντρικές πολιτικές λιτότητας βυθίζουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη, την οδηγούν στο περιθώριο, ενώ την αποδομούν σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικό κράτος, δημοκρατία, συνοχή».
Στο σχόλιο ότι η Γαλλία και η Ιταλία δεν μπόρεσαν να βάλουν στο τραπέζι το ευρωπαϊκό πρόβλημα σημείωσε ότι «η ιστορία δεν κινείται ευθύγραμμα, υπάρχουν καμπές στην ιστορία και κάθε φορά υπάρχει ένας καταλύτης», τονίζοντας ότι αυτός ο καταλύτης μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ..
Ερωτηθείς αν υπάρχει συμφωνία να κατέβει η ΔΗΜΑΡ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το αρνήθηκε, σημειώνοντας ότι «κανείς δεν έχει αποφασίσει, ούτε έχει τεθεί αυτό το θέμα» και τόνισε ότι «εκεί που υπάρχει μια σύμπτωση, είναι στην ανάγκη να επισπευστούν οι εκλογές, να ηττηθεί αυτή η πολιτική και να μην προκύψει Πρόεδρος Δημοκρατίας με την παρούσα Βουλή».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης