Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις τρεις ψηφοφορίες

Αλ. Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις τρεις ψηφοφορίες
Σε διαρκή συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες η Πολ. Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Την βεβαιότητα ότι τις επόμενες ημέρες «θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις τρείς ψηφοφορίες» εξέφρασε Ο Αλ. Τσίπρας στην εισηγητική του τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος .
«Οι επόμενες ημέρες ως τις 29 Δεκεμβρίου θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες. Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα, εγρήγορση και αποφασιστικότητα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έθεσε τους μηχανισμούς του κόμματος σε προεκλογική ετοιμότητα, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κίνημα αντίστασης του λαου στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης».
Επιπλέον ο κ. Τσίπρας πρότεινε «να τεθεί η ΠΓ σε διαρκή συνεδρίαση προκειμένου να εκτιμούμε καθημερινά την κατάσταση και να παρεμβαίνουν τα αρμόδια στελέχη όπου χρειαστεί»
Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του κομματικού οργάνου θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή ώστε να υπάρχει άμεση και στοχευόμενη αντίδραση σε κάθε νέο δεδομένο που προκύπτει στην πορεία προς την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε και στον κ. Σαμαρά σημειώνοντας ότι «κινηθηκε εξ ανάγκης» συμπληρώνοντας ότι «η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολικής».
Επιπλέον εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητα του ότι η χωρά οδηγείται σε πρόωρες κάλπες έθεσε το πολιτικό διακύβευα του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονικής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Σαμαρά ή η εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ».
«Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης την επανεκκίνηση της οικονομίας τη διαφθορά το λαθρεμπόριο τη φοροδιαφυγή αλλά και το χώρο των ΜΜΕ» είπε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.
Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα τεθεί και το ζήτημα των συνεργασιών και συγκεκριμένα με ποια μορφή θα προχωρήσει η συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ.

Δημ. Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης