Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβιάζεται – Θα έχει νωπή λαϊκή βούληση για διαφορετική πορεία

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβιάζεται – Θα έχει νωπή λαϊκή βούληση για διαφορετική πορεία
Θα τροποποιηθεί ριζικά το σκηνικό μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Π. Λαφαζάνης
Σαφές μήνυμα προς τους δανειστές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβιάζεται και ότι διαθέτοντας νωπή λαϊκή βούληση θα οδηγήσει την χώρα σε μια διαφορετική πορεία στέλνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «υπάρχει μια διάθεση από τους πιστωτές να εκβιάσουν τη χώρα και τον ελληνικό λαό».
«Αυτό που θέλουμε να πούμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς τους πιστωτές είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκβιαστεί, ότι θα υπάρχει νωπή λαϊκή βούληση, η οποία θα έχει εγκρίνει πρόγραμμα και μια διαφορετική πορεία για τη χώρα. Με βάση αυτό θα πρέπει να κινηθούν όλοι και να κάνουν τις εκτιμήσεις και τις επιλογές τους» υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης.
«Εάν δεν λάβουν υπόψη τους ότι έγιναν εκλογές στη Ελλάδα, ότι έχουμε μια νέα κατάσταση, ότι ο ελληνικός λαός έχει εκφράσει τη γνώμη του και έχει αποφασίσει για κάτι το διαφορετικό, πολύ φοβάμαι ότι οι εξελίξεις θα είναι δυσμενείς όχι για τη χώρα μας κυρίως για τους πιστωτές και τα συμφέροντα τους» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Λαφαζάνης υπογράμμισε πως η χρηματοδότηση που δίνεται στην Ελλάδα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες του ελληνικού λαού.
«Εγώ λέω ότι αυτοί που μας χρηματοδοτούν, μας χρηματοδοτούν γιατί έχουν συμφέροντα στη χώρα και θέλουν να εξυπηρετήσουν τις δικές τους προοπτικές. Επομένως πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας πολύ και να το μετράμε στις δικές μας επιλογές και στη δική μας πορεία. Αν διακόψουν τη χρηματοδότηση οι πιστωτές, πλήττουν δικά τους συμφέροντα στη χώρα, δεν πλήττουν τη χώρα και τον λαό» είπε ο κ.Λαφαζάνης.
«Αν αγνοήσουν τις επιλογές του ελληνικού λαού θα πληγούν πρώτα αυτοί που αγνοούν αυτή τη θέληση και τις επιλογές μας. Επομένως θα τροποποιηθεί ριζικά το σκηνικό μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τροποποιηθούν πολλοί σχεδιασμοί και επιλογές. Πιστεύουμε ότι η τροποποίηση αυτή θα είναι προς όφελος του ελληνικού λαού» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης