Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Αδύνατο να βρεθούν οι 180 για τον ΠτΔ – Δεν θα προτείνουμε υποψήφιο

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Αδύνατο να βρεθούν οι 180 για τον ΠτΔ – Δεν θα προτείνουμε υποψήφιο
Στις άγαρμπες κινήσεις της κυβέρνησης απέδωσε το κραχ του χρηματιστηρίου ο Νίκος Παππάς
Την πεποίθηση ότι είναι αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται από την παρούσα Βουλή προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας διατύπωσε ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προτείνει κανένα πρόσωπο για ΠτΔ» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Παππάς.
Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπει σε αντιπαράθεση αναφορικά με τον προτεινόμενο από την κυβέρνηση για το προεδρικό αξίωμα, Σταύρο Δήμα, την οποία – όπως είπε – επιθυμούν κύκλοι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της Δημοκρατικής Αριστεράς να μην ψηφίσει για ΠτΔ ο κ.Παππάς την χαρακτήρισε θετική, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ, σημείωσε πως όλα θα εξεταστούν στην ώρα τους.
«Εμείς έχουμε μια πολιτική σύμπτυξης του ευρύτερου δυνατού μετώπου, όλες οι αποφάσεις θα παρθούν στην ώρα τους» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος απέδωσε το χθεσινό κραχ του χρηματιστηρίου «στις άγαρμπες κινήσεις της κυβέρνησης που επηρεάζουν το γενικότερο κλίμα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης