Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Οι 180 θα βρεθούν – Δεν αναμένεται σήμερα διάγγελμα Σαμαρά

Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Οι 180 θα βρεθούν – Δεν αναμένεται σήμερα διάγγελμα Σαμαρά
Δεν αποκάλυψε το όνομα του ΠτΔ η κυβερνητική εκπρόσωπος
Τη βεβαιότητα της ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΑΝΤ1, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν είναι προγραμματισμένο για σήμερα διάγγελμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ παρά τις πιέσεις δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα του προσώπου που θα προταθεί από την κυβέρνηση για το προεδρικό αξίωμα.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε και πάλι τα πυρά της κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι συντηρεί την πολιτική αβεβαιότητα.
«Εμείς προχωράμε για την έξοδο από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδες. Μιλάμε για την απόλυτη ανευθυνότητα. Τώρα τελειώνουν οι ημερίδες και πρέπει να δείξει στον ελληνικό λαό τι πραγματικά πιστεύει» τόνισε η κα. Βούλτεψη.
«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτή την προσπάθεια διαρκούς υπονόμευσης των διαπραγματεύσεων», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στην απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει τις διαδικασίες της προεδρικής εκλογής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης