Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Η σημερινή Βουλή η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση

Πάγκαλος: Η σημερινή Βουλή η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση
Θα έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στην τρόικα τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
Ως την χειρότερη που έχει γνωρίσει η χώρα από τη Μεταπολίτευση και μετά χαρακτήρισε τη σημερινή Βουλή ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.
«Για αυτό φταίμε όλοι και φυσικά οι πολίτες» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος τόνισε ότι θα έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στην τρόικα.
«Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στους φορείς που μας βοηθούν να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας»  τόνισε ο κ.Πάγκαλος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις πιέσεις που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση για αυστηρότερα μέτρα.
Κληθείς να σχολιάσει την εκπαιδευτική άδεια που ζητά ο Νίκος Ρωμανός είπε ότι «πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε ούτε να τους τιμωρήσουμε».
«Δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη;» είπε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε υπερβολική τη συνάντηση που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού.
Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διασπείρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ψευδείς κι ακατονόμαστες πληροφορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μπάχαλου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης