Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αθανασίου προς Ρωμανό: Πάλεψε για τις ιδέες σου ζωντανός, σταμάτα την απεργία πείνας

Αθανασίου προς Ρωμανό: Πάλεψε για τις ιδέες σου ζωντανός, σταμάτα την απεργία πείνας
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν ζήτησε από τον Ν. Ρωμανό δήλωση φρονημάτων
Έκκληση προς τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, να σταματήσει την απεργία πείνας και να παλέψει για τις ιδέες του υγιής και ζωντανός, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο κ. Αθανασίου αφού ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν ζήτησε από το Ρωμανό δήλωση φρονημάτων τόνισε χαρακτηριστικά «όποια και αν είναι η στόχευσή του για το μέλλον, όποια κι αν είναι τα όνειρά του, ακόμη κι αν αυτό είναι να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μισώντας το κράτος και το σύστημα ακόμη και εμένα προσωπικά, αυτό μπορεί να το πράξει μόνο ζωντανός και υγιής κι εύχομαι από καρδιάς να αναθεωρήσει την απόφασή του και να σταματήσει την απεργία πείνας και να σταματήσουν οι επιτήδειοι να κυνηγούν μικροσκοπιμότητες».
Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η πολιτεία που στέρησε από τον Ν. Ρωμανό τις εκπαιδευτικές άδειες εξήγησε τις σχετικές διαδικασίες που ορίζει ο νόμος και εκτίμησε ότι «ο Ρωμανός μπορεί να μην δικαιούται σήμερα άδεια, όμως μπορεί σε ένα εύλογο διάστημα να πληροί τις προϋποθέσεις».
Ταυτόχρονα σημείωσε και τη νομοθετική πρωτοβουλία που προωθείται για τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολουθήσεις σπουδών για τους έγκλειστους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης