Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες υπόνοιες εκλογών από το ΠΑΣΟΚ - «Στήριγμα μας μόνο η βούληση των πολιτών»

Νέες υπόνοιες εκλογών από το ΠΑΣΟΚ - «Στήριγμα μας μόνο η βούληση των πολιτών»
"Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και αναφοράς μας, σε όλη μας την πορεία"
Στη γραμμή… Βενιζέλου περί προσφυγής στη βούληση του ελληνικού λαού κινήθηκε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, διατηρώντας στο ακέραιο τα σενάρια πρόωρων εκλογών.
Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, υποστήριξε πως «για να έχουμε πολιτική σταθερότητα χρειάζεται πολιτικό πλαίσιο για το επόμενο διάστημα. Ως κυβέρνηση, ως βουλευτές, έχουμε ένα και μόνο στήριγμα για να πάρουμε τις αποφάσεις και να οδηγήσουμε τη χώρα σε αυτή την εποχή: τη βούληση των πολιτών».
«Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και αναφοράς μας, σε όλη μας την πορεία. Και οι πολίτες γνωρίζουν το παρελθόν και πιστεύουν και ελπίζουν στο μέλλον» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Απευθυνόμενος παράλληλα, προς τους ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι επιθυμούν τη διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας, τους κάλεσε να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια της κυβέρνησης, ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό του 2015.
«Η πολιτική σταθερότητα δεν είναι χωρίς περιεχόμενο, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι προϋπόθεση» κατέληξε χαρακτηριστικά.
Ας σημειωθεί πως χθες, ο Ευ. Βενιζέλος είχε υποστηρίξει πως «εμείς ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού και πρέπει να έχουμε δύναμη, πρέπει να έχουμε στήριξη εσωτερική για να μπορέσουμε να επιβάλουμε την αλήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης