Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ΑΝ.ΕΛ. - «Δεν υπάρχουν προσκυνημένοι βουλευτές στο κόμμα»

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ΑΝ.ΕΛ. - «Δεν υπάρχουν προσκυνημένοι βουλευτές στο κόμμα»
"Ας μην ψάχνουν κάποιοι, προσκυνημένους βουλευτές στους Ανεξάρτητους Έλληνες"
Σκληρό μήνυμα εναντίον της κυβέρνησης απέστειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, ενόψει της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο Π. Χαϊκάλης διέτεινε με νόημα πως εντός των ΑΝ.ΕΛ. δεν υπάρχουν προσκυνημένοι βουλευτές.
Όπως εξήγησε, συντάσσεται απολύτως με την ομόφωνη απόφαση του συνεδρίου του κόμματος, αλλά και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για «παραίτηση της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, εκλογές τώρα και μετά κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εθνικού σκοπού, η οποία και θα εκλέξει τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι της "Δημοκρατίας της Τρόικας"».
«Αυτό ήταν και το πλήρες νόημα της τοποθέτησης που έκανα σήμερα με την ομιλία μου στη Βουλή και αν κάποιοι το θεωρούν επιβεβλημένο να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα αυτονόητα, λέω και πάλι τις δυο λέξεις: εκλογές τώρα. Ας μην ψάχνουν κάποιοι, προσκυνημένους βουλευτές στους Ανεξάρτητους Έλληνες» κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.
Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο Π. Χαϊκάλης είχε ταχθεί υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας, δίχως τη συμμετοχή των Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης