Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση διαρρέει ότι έχει βρει 183 βουλευτές – Λάθος επιλογή η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος

Η κυβέρνηση διαρρέει ότι έχει βρει 183 βουλευτές – Λάθος επιλογή η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος
Η κυβέρνηση διαρρέει ότι έχουν βρεθεί όχι απλά 180 αλλά 183 βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας
Υπάρχουν 180 ή πιο συγκεκριμένα οι 183 βουλευτές που διαρρέει η κυβέρνηση;
Το ερώτημα αυτό τίθεται γιατί με βάση διαρροές από κυβερνητικά στελέχη…θεωρούν ότι  η παρούσα βουλή θα εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας.
Με βάση 3 πολιτικά κόμματα που έχουν αθροίσει τα δεδομένα καταλήγουν ότι δεν θα βρεθούν πάνω από 173 ή 174 βουλευτές, περιλαμβανομένων πολλών ανεξάρτητων καθώς και των δύο ανεξάρτητων της Χρυσής Αυγής.
Από την κυβέρνηση διαρρέουν ότι έχουν βρεθεί 183 βουλευτές.
Ωστόσο αν η Ελλάδα οδηγηθεί σε παράταση του μνημονίου θα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σοκ για την κυβέρνηση γιατί θα έχει καταρρεύσει το επιχείρημα περί εξόδου από τα μνημόνια.
Είναι πολύ περίεργο πως η κυβέρνηση αναζητούσε 180 βουλευτές με το επιχείρημα ότι η Ελλάδα τελείωσε με τα μνημόνια και τώρα που θα παραταθεί το μνημόνιο…ξαφνικά έχουν βρεθεί 183 βουλευτές.
Μάλιστα με βάση τις ίδιες διαρροές, τα μέτρα που ζητάει η Τρόικα από την Ελλάδα, θα έρθουν προς ψήφιση μάλλον τον Απρίλιο του 2015, δηλαδή οι βουλευτές θα ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας…χωρίς να γνωρίζουν τι μέτρα θα ψηφίσουν αργότερα.
Η Τρόικα κατέφερε να μπλέξει σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και να παγιδεύσει την Ελλάδα.
Οι διαρροές ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια ημερομηνία για εκλογές εντός του 2015, πρόταση που προωθούν και ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών, θα οδηγούσαν σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που θα έβλαπτε τα συμφέροντα της χώρας.
Σκεφθείτε να προγραμματιστούν εκλογές τον Ιούλιο ή Σεπτέμβριο του 2015…η οικονομία θα είναι όμηρος…της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης