Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (υφυπ. Ανάπτυξης): Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει η τρόικα – Όλα ανοιχτά για τους 180

Κωνσταντινόπουλος (υφυπ. Ανάπτυξης): Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει η τρόικα – Όλα ανοιχτά για τους 180
Η διαδικασία για την εκλογή του ΠτΔ πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μην προκληθεί πανικός τόνισε ο υφυπ. Ανάπτυξης
Την εκτίμηση ότι η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα διατύπωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως η τρόικα με τη στάση της παίζει στις καθυστερήσεις, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο και ότι δεν θα διαπραγματευτεί τίποτα περισσότερο από αυτά που περιλαμβάνει το email του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι οι βουλευτές και η πολιτική σταθερότητα θα καθορίσουν τις εξελίξεις και οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν.
«Δεν έχει σημασία αν η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας γίνει νωρίτερα, σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκληθεί πανικός» υπογράμμισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, αναφέροντας σχετικά με τα περί εξόδου από τα μνημόνια ότι υπήρξαν φωνές που έδωσαν έναν υπερβολικό τόνο αισιοδοξίας.
Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση μπορεί να βρει από την παρούσα Βουλή τους 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν για ΠτΔ, ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το κλίμα που θα υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης