Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα… άκρα η σύγκρουση ΑΝ.ΕΛ. - Π. Μελά για την εκλογή ΠτΔ - Τελεσίγραφο του Π. Καμμένου προς τον ανεξάρτητο βουλευτή

Στα… άκρα η σύγκρουση ΑΝ.ΕΛ. - Π. Μελά για την εκλογή ΠτΔ - Τελεσίγραφο του Π. Καμμένου προς τον ανεξάρτητο βουλευτή
Κορυφώνεται οι παρασκηνιακές διεργασίες για τους 180 βουλευτές
(upd) Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Π. Μελά με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τις αποκαλύψεις του ανεξάρτητου βουλευτή πως ακόμη τέσσερα μέλη της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. εξετάζουν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σηκώνοντας το… γάντι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, κάλεσαν τον Π. Μελά εντός των επόμενων 24 ωρών να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων τεσσάρων βουλευτών.
«Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε νόμιμες ενέργειες» προειδοποιούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Nωρίτερα, ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε γνωστοποιήσει πως τουλάχιστον τέσσερις ακόμη βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. επιθυμούν να διαφοροποιηθούν ως προς το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, ο Π. Μελάς υπογράμμισε πως «ακόμα τέσσερις βουλευτών του κόμματος του κ. Πάνου Καμμένου έχουν παρόμοιες απόψεις με τις δικές του για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Μάλιστα, αποσαφήνισε πως μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών δεν περιλαμβάνεται η Μαρία Κόλλα Τσαρούχα, η οποία χθες, υποστήριξε πως «ο κάθε βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για το αν θα ψηφίσει ή όχι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Βέβαια, λίγο αργότερο, ανασκεύασε, διευκρινίζοντας πως «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την παρούσα κυβέρνηση».
Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ο Π. Μελάς υποστήριξε πως «ένας εκ των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. με είχε πιάσει και μου είπε: Σε παρακαλώ κ. Μελά πιάστε τον κ. Καμμένο και πείτε του ότι πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας γα να μπορέσω να επιστρέψω στην εκλογική μου περιφέρεια. Οι ψηφοφόροι μου ζητούν να ψηφίσω ΠτΔ».
Ας σημειωθεί πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. έχει λάβει την ομόφωνη απόφαση να μην συμβάλλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Μάλιστα, ο Π. Καμμένος έχει διαμηνύει επανειλημμένως πως «όποιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα καρατομηθεί»,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης