Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Η πόλωση εν πολλοίς είναι τεχνητή – Οι πολιτικές δυνάμεις να σπεύσουν να συνεννοηθούν

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Η πόλωση εν πολλοίς είναι τεχνητή – Οι πολιτικές δυνάμεις να σπεύσουν να συνεννοηθούν
Να αποδραματοποιηθεί η διαδικασία για την εκλογή ΠτΔ τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να σπεύσουν να συνεννοηθούν προκειμένου να βρεθεί ένας κοινός εθνικός τόπος σε μείζονα ζητήματα, όπως η αναδιάρθρωση του χρέους, και σε εθνικά θέματα επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουβέλης χαρακτηρίζει εν πολλοίς τεχνητή την πόλωση, αν και αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο να υπάρξει πολιτική συναίνεση.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατέστησε σαφή την ανάγκη να αποδραματοποιηθεί η διαδικασία.
«Είναι τόσο πυκνός ο πολιτικός χρόνος και τόσο ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις που πρέπει να σπεύσουν οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοηθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης, ο οποίος χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη την τελευταία διαπραγμάτευση.
«Αυτό που ζητά η τρόικα είναι μέτρα ιδιαιτέρως επαχθή αλλά και αναποτελεσματικά για την οικονομία, όπως η αύξηση στο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που θα επιφέρει δυσμενείς συνέπειες» τόνισε ο κ.Κουβέλης, αναφέροντας ότι δεν διαμορφώνονται με αυτόν τον τρόπο συνθήκες εξόδου από την κρίση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης