Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιφνίδια κόντρα ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ - Π. Καμμένος: Ψηφίστε εμάς, για να μην έχει αυτοδυναμία ο Τσίπρας!

Αιφνίδια κόντρα ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ - Π. Καμμένος: Ψηφίστε εμάς, για να μην έχει αυτοδυναμία ο Τσίπρας!
"Ο Σαμαράς ξέρει από... αποστασίες"
Μία άτυπη κόντρα μεταξύ των - εν δυνάμει «συμμάχων» - Π. Καμμένου και Αλ. Τσίπρα, βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενδέχεται να μην βρίσκονται στην επόμενη Βουλή, υπονοώντας πως δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το 3%.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σήκωσε το… γάντι, τονίζοντας σε δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής, πως «ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι να είναι ενισχυμένοι οι ΑΝΕΛ».
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία, είναι να είναι ενισχυμένοι οι ΑΝΕΛ. Εμείς λέμε ότι θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη στη Βουλή» σημείωσε ο Π. Καμμένος απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Αλ. Τσίπρα.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη χθεσινή εκτίμηση του Αλ. Τσίπρα πως τα δύο κόμματα τους χωρίζει άβυσσος.
«Όντως μας χωρίζει άβυσσος σε εθνικά θέματα» διαμήνυσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του Π. Μελά από την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής «να καλέσει τον Σαμαρά και να πει ποια είναι τα "μαξιλαράκια". Εκείνος ξέρει από αποστασίες, είναι ο πρώτος που ανακάλυψε τον κ. Σιμπιλίδη».
Τέλος, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση να «μην τολμήσει να φέρει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που να ανατρέπει το περιεχόμενο του προϋπολογισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης