Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Μια από τα ίδια από το γνωστό αποστάτη του Συντάγματος - Γεωργιάδης (ΝΔ): Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας

Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Μια από τα ίδια από το γνωστό αποστάτη του Συντάγματος - Γεωργιάδης (ΝΔ): Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας
Μεγάλα λόγια, τίποτα το συγκεκριμένο ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα στο ΣΚΑΪ
Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικά πολωτικό και συγκρουσιακό πολιτικό σκηνικό.
«Μία από τα ίδια. Μεγάλα λόγια, τίποτε το συγκεκριμένο και το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό αποστάτη του Συντάγματος» ανέφερε η κα. Βούλτεψη, «παίζοντας» με την φράση του κ. Τσίπρα ότι «μόνο με αποστασίες θα βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Πρώτα οι συνιστώσες του κ. Τσίπρα και μετά η Ελλάδα» υποστήριξε η κα. Βούλτεψη.
Επίθεση όμως εξαπέλυσαν κατά του Αλέξη Τσίπρα τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα πολιτικό απατεώνα, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ επικαλέστηκε τα stress test για να πει πως το τραπεζικό σύστημα πατάει σε στερεή βάση, ο ίδιος και το κόμμα του κατήγγελλαν τα αποτελέσματα των stress test και καταψήφιζαν στη Βουλή όλους τους σχετικούς νόμους.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία και για άδικες επιθέσεις σε βάρος των κυβερνητικών βουλευτών που στήριξαν τις κρίσιμες αλλαγές, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να επικρίνει «αφού λέει πως οι τράπεζες είναι σταθερές χάρη στους νόμους που ψήφισα εγώ».
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τη δήλωσή του πως για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χρειάζονται «αποστασίες» βουλευτών από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.
Ο κ. Καρύδης επισήμανε πως δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να σπιλώνει και να αποκαλεί «αποστάτες» ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Σπύρος Λυκούδης, που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, και να τροφοδοτεί την ακραία πόλωση υιοθετώντας φήμες που κατέρρευσαν, όπως στην περίπτωση των αναπόδεικτων καταγγελιών περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης