Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Δεν συζητάμε για παράταση του μνημονίου - Εάν γίνει θα είναι για ένα μήνα για τεχνικούς λόγους

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Δεν συζητάμε για παράταση του μνημονίου - Εάν γίνει θα είναι για ένα μήνα για τεχνικούς λόγους
Τζιχαντισμός από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για όσους θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
(upd) Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παράτασης του μνημονίου για ένα μήνα και μόνο για τεχνικούς λόγους η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στο Mega, η κα. Βούλτεψη υποστήριξε ότι «δεν συζητάμε για παράταση. Αν χρειαστεί παράταση, θα γίνει για θέματα τεχνικής φύσης για ένα μήνα όπως έγινε στην Πορτογαλία».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει σταθερή στη θέση της να μην δέχεται μέτρα που θα πλήξουν την ανάπτυξή της και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
«Αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε», τόνισε η κα. Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας ότι η συνάντηση στο Παρίσι δημιούργησε προϋποθέσεις για πρόοδο και ότι η ελληνική αντιπροσωπεία απέδειξε ότι γνωρίζει τα ελληνικά νούμερα καλύτερα από κάθε άλλον.
Εν τω μεταξύ, αναφερόμενη και στα όσα καταγγέλλονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για χρηματισμό βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για τζιχαντισμό.
«Ο κ. Σκουρλέτης, μαζί με τον κ. Καμμένο, υποστηρίζουν ότι όποιος δεν τους αρέσει χρηματίζεται. Και έχουν βρει τώρα καινούργιο κόλπο χρηματισμός στο Facebook, εκεί όπου εκατομμύρια, δισεκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν και λέει ο καθένας ότι θέλει» τόνισε σε δηλώσεις της στο Mega η κα. Βούλτεψη, αναφερόμενη στις καταγγελίες των ΑΝΕΛ για χρηματισμό βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.
Όπως είπε η κα. Βούλτεψη, έχει έρθει η ώρα να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης.
«Πλέον έγινε μία ολόκληρη έρευνα από τον εισαγγελέα, παρήλασαν όλοι που όσο ήταν στον εισαγγελέα δεν ήξεραν τίποτα. Δεν είδα, δεν ξέρω, ένα δημοσίευμα είδα. Ο κ. Καμμένος μετά τον εισαγγελέα αν θυμάμαι καλά είπε: “αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, δεν θα τους είχαμε καταγγείλει;”. Μα εδώ αποδεικνύεται, με αυτά που λένε ότι τους είχαν πιάσει “με τη γίδα στην πλάτη”» τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Βούλτεψη.
«Καιρό τώρα τί προσπαθούν να κάνουν; Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάθε βουλευτή ο οποίος επιθυμεί την ομαλότητα της χώρας και θέλει να ψηφίσει για να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλάμε για έναν τζιχαντισμό. Απειλούν με “αποκεφαλισμούς”, χρησιμοποιούν ακραίες εκφράσεις και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο όποιος διαφωνεί μαζί τους ή όποιος θέλει να ψηφίσει...» υποστήριξε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

(πρώτη ενημέρωση 27 Νοεμβρίου 09:52)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης