Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση πάει στο Παρίσι για να κλείσει τη συμφωνία

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση πάει στο Παρίσι για να κλείσει τη συμφωνία
Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ με ποιον είναι τελικά, με την τρόικα ή με την Ελλάδα τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Τη βούληση της κυβέρνησης να κλείσει τη συμφωνία με την τρόικα εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στην αυριανή συνάντηση αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι.
«Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση έως την 8η Δεκεμβρίου ή, σε κάθε περίπτωση, έως το τέλος του έτους» υποστήριξε μιλώντας στο Βήμα FM η κυβερνητική εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως «συζητάει έχοντας όμως ένα όριο και το όριο αυτό είναι η ανάπτυξη».
«Δεν μας αρέσει η έκφραση «κόκκινες γραμμές», πλην όμως η ανάπτυξη – και το λέω τρεις φορές – είναι το όριό μας» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι βούληση της κυβέρνησης «είναι να κλείσουμε τη συμφωνία, ώστε να προλάβουμε και την 8ηείναι έως το τέλος του χρόνου».
Παράλληλα η κα. Βούλτεψη έβαλε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κληθείσα να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο», σημείωσε: «Ας μας πει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ με ποιον τελικά είναι, με την τρόικα ή με την Ελλάδα;»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης