Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Εκλογές το συντομότερο δυνατό – Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται να εκλέξει ΠτΔ

Σκουρλέτης: Εκλογές το συντομότερο δυνατό – Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται να εκλέξει ΠτΔ
Ο Σαμαράς δεν έχει αμφισβητήσει στο ελάχιστο τις μνημονιακές πολιτικές τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί το συντομότερο δυνατό σε εκλογές τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης αναφέροντας πως η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για τεχνητή και όχι ουσιαστική κρίση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
«Ο πρωθυπουργός έδωσε το σήμα της άτακτης υποχώρησης έναντι της τρόικας, δεν έχει αμφισβητήσει στο ελάχιστο τις μνημονιακές πολιτικές» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης, αναφέροντας πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτήσει αυτοδυναμία θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για ακύρωση του μνημονίου.
«Όλοι γνωρίζουν ότι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δανειστές θα αρχίσουν μία ουσιαστική διαπραγμάτευση. Άλλο η συζήτηση με τους εταίρους και άλλο με την τρόικα» είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το δίλημμα δεν είναι παράταση του μνημονίου ή πάμε στις αγορές» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι «υπάρχουν πρωτογενή πλεονάσματα και καλύπτουμε μισθούς και συντάξεις και τα δανεικά πηγαίνουν στην αποπληρωμή των δανείων».
«Άρα μπορούμε να ξεκινήσουμε διαπραγμάτευση και θα δούμε πού θα βρούμε τα χρήματα για την αποπληρωμή των δανείων», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης