Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει περισσότερους από 150 βουλευτές – Δεν θα γίνουμε μνημονιακή δύναμη

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει περισσότερους από 150 βουλευτές – Δεν θα γίνουμε μνημονιακή δύναμη
Η κάλπη θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτική πλειοψηφία εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές και ότι μετεκλογικά θα επιδιώξει συνεργασίες με όλες τις αριστερές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ, διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Το κόμμα δεν θα είναι μόνο πρώτο και με μεγάλη διαφορά αλλά θα έχει και περισσότερους από 150 βουλευτές» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λαφαζάνης.
Στον απόηχο των δηλώσεων του Αλέξη Μητρόπουλου ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές, ο κ.Λαφαζάνης τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνει μνημονιακή δύναμη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή», αναφέροντας – κατόπιν και των δηλώσεων του Γ. Σταθάκη – ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει σε καμία περίπτωση στην εκλογή ΠτΔ από την τωρινή Βουλή.
Όπως είπε ο κ.Λαφαζάνης, οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα από τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, εξέλιξη - που όπως υποστήριξε – θα δώσει λύση στο ελληνικό δράμα.
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα της κάλπης, ο κ. Λαφαζάνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΚΕ μετεκλογικά λέγοντας πως «θέλουμε συνεργασίες με όλες τις αριστερές δυνάμεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης