Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς δεν αντέχει ούτε την αυτονόητη συνάντηση με τον Τσίπρα

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς δεν αντέχει ούτε την αυτονόητη συνάντηση με τον Τσίπρα
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση και η ακύρωση των μνημονίων τόνισε ο Π. Σκουρλέτης
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν αντέχει ούτε την αυτονόητη συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
«Ο κ. Σαμαράς δεν αντέχει ούτε την αυτονόητη συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς αυτό του χαλάει την αφήγηση που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια εξτρεμιστική και ανεύθυνη δύναμη» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης.
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε πρόταση για τριμερή συνάντηση με συμμετοχή και του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποσαφηνίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μια συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «θεσμικά πρόσωπα».
Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ίσως υποχρεωθεί να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική αν δεν εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε πως ξεκάθαρος στόχος της Κουμουνδούρου είναι η «κατάργηση και η ακύρωση των μνημονίων».
«Δεν νομίζω πως ο κ. Μητρόπουλος είπε αυτό που του αποδόθηκε», τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασιών με μνημονιακές δυνάμεις.
«Μέσοι όροι με τη μνημονιακή πολιτική δεν υπάρχουν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης