Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Καμία πιθανότητα συναίνεσης με την κυβέρνηση

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Καμία πιθανότητα συναίνεσης με την κυβέρνηση
Η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική λεηλασίας και διάλυσης τόνισε ο κ. Λαφαζάνης
Κατά κάθε συναίνεσης μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.
«Ακούω κάποιους να λένε για συναίνεση, αλλά η συναίνεση συνεπάγεται πολιτικής λεηλασίας και διάλυσης» υποστήριξε σε ομιλία του στη Βουλή ο κ.Λαφαζάνης.
Ο κ.Λαφαζάνης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, προβλέποντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε νέο μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα, καθώς, όπως είπε «οι τροικανοί ζητούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους δηλαδή διάλυση του ασφαλιστικού, νέο αντεργατικό νόμο, απαγόρευση των απεργιών, νέες απολύσεις.
«Το μνημόνιο είναι αθάνατο» υπογράμμισε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών να δώσει διευκρινίσεις στη Βουλή για τις διαπραγματεύσεις «με τους υπαλληλίσκους της τρόικας».
«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλιπαρούν τους υπαλλήλους της τρόικας να έρθουν να κάνουν αξιολογήσεις για την καταστροφή της χώρας, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στις χειρότερες αποικίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Λαφαζάνης.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης