Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προβάδισμα 3,8% της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία δείχνει δημοσκόπηση της Interview - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς με 41%

Προβάδισμα 3,8% της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία δείχνει δημοσκόπηση της Interview - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς με 41%
«Μη εφικτή» η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα καταργήσει το μνημόνιο»
Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει νέα τηλεφωνική δημοσκόπηση (από 12 μέχρι 14 Νοεμβρίου) της εταιρείας Interview, για τη Βεργίνα τηλεόραση, σε δείγμα 829 ατόμων.
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 32,4% έναντι 28,6% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το «Ποτάμι» συγκεντρώνει 8%, η Χρυσή Αυγή 6,5%, το ΠΑΣΟΚ 5,7% και το ΚΚΕ 5,3%. Οι ΑΝ.ΕΛ., η Δημοκρατική Αριστερά και ο ΛΑ.Ο.Σ δεν ξεπερνούν το 1,9%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι ψηφοφόροι της Κεντρικής Μακεδονίας δεν θεωρούν «εφικτή» τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα καταργήσει το μνημόνιο» ενώ εκτιμούν ότι η δέσμευση της σημερινής αντιπολίτευσης για «διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους της χώρας», είναι μη ρεαλιστική.
Οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο θεωρούν επίσης ως τον καταλληλότερο και για τον χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων.
Στο ερώτημα «ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα» με τον Αντώνη Σαμαρά να συγκεντρώνει ποσοστό 41% και τον κ. Τσίπρα 26%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης