Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου το μεσημέρι της Τρίτης, στη σκιά του θρίλερ με την έλευση της τρόικας και τα ευρωπαϊκά τελεσίγραφα

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου το μεσημέρι της Τρίτης, στη σκιά του θρίλερ με την έλευση της τρόικας και τα ευρωπαϊκά τελεσίγραφα
Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα»
Νέα κρίσιμη συνάντηση θα έχουν αύριο Τρίτη και ώρα 15:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σκιά του θρίλερ που έχει ξεσπάσει με την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα.
Το αλαλούμ γύρω από την ακριβή ημερομηνία επιστροφής της τρόικας παραμένει, με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη να δηλώνει το μεσημέρι της Δευτέρας πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα».
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών διεμήνυσε πως η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών συνεχίζεται κανονικά.
Ωστόσο, συμπλήρωσε πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα».
Παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες βάσει των οποίων η Κομισιόν απέστειλε τελεσίγραφο προς την Αθήνα, αξιώνοντας την άμεση ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός των επόμενων 48 ωρών.
Αναφορικά με την πρόσφατα αποψίλωση των καθηκόντων του, ο Γκ. Χαρδούβελης ξεκαθάρισε πως δεν «αισθάνεται πως τον άδειασαν».
Ας σημειωθεί πως με εντολή του Πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, ορισμένες αρμοδιότητες του Γκ. Χαρδούβελη κατανεμήθηκαν στον Γ. Μαυραγάνη και την Κ. Σαββαΐδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης