Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απ. Γκλέτσος: Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Απ. Γκλέτσος: Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Τσίπρα
Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας
«Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος.
Ειδικότερα ο Γκλέτσος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ερωτηθείς για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός, ανέφερε:
«Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας», είπε ο κ. Γκλέτσος και πρόσθεσε ότι «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά».
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο δήμαρχος Στυλίδας, επισήμανε ότι «εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ' αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», είπε λέγοντας πως «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».
Τέλος αναφερόμενος για το ποιος είναι ο στόχος του κόμματος του, ξεκαθάρισε ότι θέλει να μπει στη Βουλή, «το 3% αρκεί», είπε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης